Tälläinen tästä mun pääsiäismuna kakusta nyt sit tuli! =)
500003.jpg

Tein ensin 2 kääretorttua joiden väliin laitoin mansikka-vadelmahillolla maustettua rahkakermaa. Leikkasin kääretortuista ohuita viipaleita jotka ladoin munan mallisesti tarjottimelle:
500008.jpg
Sen jälkeen ladoin viipaleita vielä toisenkin kerroksen niin että reunat jäi matalammiksi.
500009.jpg
Sitten päällystin kakun kermavaahdolla jonka värjäsin keltaiseksi. Vielä pursottamalla koristeita pintaan ja ympärille värjättyä kookosta niin koko komeus on valmis! Helppo ja nopea tehdä! =)

Mansikkainen rahkakerma
2 dl kermaa
1 prk maitorahkaa
2 rkl mansikkahilloa
sokeria maun mukaan

Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka. Sekoita tasaiseksi ja lisää hillo ja sokeri. Tämä on hyvää sellaisenaan tai sitten kakun/kääretortun välissä.

Kääretorttu
3 munaa
1dl sokeria
3 1/2 rkl vehnäjauhoja
2 1/2 rkl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

Muna ja sokeri vaahdotetaan kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti vaahtoon jauho-leivinjauheseos ja kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa 5-7min. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irroita paistopaperi.
Ohje on peräisin Kotiruokaa kirjasta.