Heippa kaikille ja ihanaa kesäkuuta!
 Koulu loppui ja nyt sitten olisi taas aikaa leipoa ja palata vähän retuperällä olleen blogin pariin. Mutta pari ongelmaa kaipaavat ratkaisua, jos joku osaisi auttaa niin olisi ikionnellinen ja se kadonnut leipomisintokin ehkä taas löytyisi. Ärsyttää leipoa mitään kun kaikki menee aina pieleen.. Faijan 70w päivät on sunnuntaina ja sinne siis leivon 2 levykakkua. Ongelmanumero yksi onkin:

* Millä ihmeellä saan kuskattua kakut 15km päähän helteellä niin , että kakut ovat vielä kuosissa kun päästään perille? Ja mihin mä laitan ne kun mulla ei ole kuin 1 pyöreä kakkukupu?

Ongelmanumero kaksi:

* Miten saan pursotusjäljen näkymään pursotuksissa? Tähän asti olen käyttänyt floravispin ja rahkan sekoitusta, mutta on ihan yks lysti millä tyllalla pursotan kun jälki on aina samalaista suoraa viivaa. Siis en saa pursotettua esim. tähtityllalla sellaisia "teräviä" reunoja.

Ongelmanumero kolme:

* Mikä kakkupohjassa menee hutiin kun se aina lässähtää keskeltä tai jää muuten vinoksi? En osaa paistaa tasaista kaunista kakkupohjaa pyöreässä vuo'assa.

Kiitos jo etukäteen jos joku ihana ihminen osaisi minua auttaa! =)

white_rose.gif
Glitterfy.com - Glitter Graphics