Eilen juhlittiin isäni 70.w päiviä. Tein sinne 2 kakkua, jotka sain ihme ja kyllä kuljetettua perille ilman vahinkoja! Kiitos vaan vinkeistä Psnäiti ja Tappura! =) Kakut onnistui muutenkin hyvin, joten enää ei ole niin hirveä paniikki ensi sunnuntain ristiäiskakusta. Vähän kuitenkin! ;-)

Ensimmäinen kakku oli tällainen:
1625967.jpg

Pohjana 3 kääretorttulevyä, kostutus marjamehulla. Välissä kermaa, rahkaa,vadelmia ja sokeria. Päällä kakkukuva, jonka alla kreemi, reunoilla siirtokuvilla tehty valkosuklaareunus ja koristeina sokerimassasta tehdyt orvokit ja marsipaanista tehty koristelaatta. Toi siirtokuvajuttu oli muuten ihan kiva ja helppo tehdä mutta mulla ainakin ne kuviot oli lähteny litomaan siitä arkilta säilytyksen aikana. Joissain kohtaa reunoja ei ollu kuviota ollenkaan, eikä se muutenkaan ollu kovin kaunis kun se kuvio oli rikki. =(

Toinen kakku oli toivomuksesta lakkakakku:
1625969.jpg

Pohjana myöskin 3 kääretorttulevyä, kostutus marjamehulla ja välissä kermaa, maustamatonta tuorejuustoa, lakkoja ja sokeria. Päällä lakkoja, mansikoita, mustikoita, hyytelösokeria. Reunoilla rahkakerma pursotukset. Täytteestä tuli tosi hyvää, se oli mun oma visio kun en löytäny mistään hyvää lakkakakun täytettä. Aika kermaista tosta tuorejuustosta johtuen, mutta lakat ei maistunu liika läpi. En siis itse  pidä lakkojen mausta ollenkaan. Mutta kaiken kakkiaan olen tosi tyytyväinen molempiin kakkuihin!