Eipä ole tullut viime aikoina paljon leivottua, tai ei ainakaan mitään sellaista jota viittis tänne laittaa. Työn jälkeen ei paljon vapaa-aikaa jää kodin pyörittämisen lisäksi. Lisäksi me ollaan alotettu miehen kanssa painonpudotus skaba, se voittaa kumpi pudottaa enemmän painoa kesäkuun alkuun mennessä.

Toinen homma joka pitää mut kiireisenä ainakin tonne heinäkuun loppuun asti on salainen leivontaystävä7 -rinki jonka emoksi ryhdyin. Ilmoittautuminen alkoi tänän joten kaikki halukkaat innokaasti mukaan vaan! Nauru

Kolmas ja ehkä suurin projekti on sitten talonrakennus jonka aloittamista me on ruvettu pohtimaan ja suunnittelemaan näin aluksi esitteitä tilaamalla ja eri talopaketteja vertailmalla. Vielä pitäis kuntaan mennä vähän kyselemään ja pankissakin olis varmaan hyvä käydä Silmänisku Tämä projekti on vielä ihan suunnittelu asteella mutta totutuessaan vie kyllä kaikki loputkin jäljelle jäävät vapaa-ajan rippeet.

Palailen tämä blogini pariin viimeistää sillon kun huhtikuun sly-paketti kopsahtaa postiluukusta mutta siihen asti parhaiten minut tavoittaa Sly7 blogista!

Aurinkoista kevättä kaikille!

 

-Mrs Bucket