Mistä johtuu että mun kerma aina juoksettuu pursottaessa? Pari pursotusta saan menemään hyvin ja sit kerma muuttuu nestemäiseksi ja rakeiseksi eikä sillä voi enää tehdä mitään?

Mä tein tänään sellasen epäonnen kakun ettei tosikaan. Kaikki mikä vaan voi mennä pieleen niin meni. Ensin pohja ei noussut, sitten kun maalasin kuvaa mantelimassaan niin kaikki värit levis ja kuvasta tuli aivan järkky. Pikeeri oli liian löysää ja kuviot joita yritin tehdä niin levis. Sitten loppuhupennukseksi kerma loppu kesken kun se taas kerran juoksettu ja muutenkaan pursotukset ei onnistuneet ollenkaan.. Kaiken lisäksi juuri tämä kakku on menossa keskimmäisen lapsen kerhoon, hävettää viedä se mutta tyttö ei suostu korvaamaan kakkua pullilla.. =/ On niin hilkulla etten lopeta koko kakkujen tekemistä tähän, niin paljon ketuttaa..