Käytiin tänään ostamassa lisää levyjä väliseiniksi ja vintin lattiaksi. Alunperin taloon ei pitänyt tulla vinttiä mutta ajattelin laittaa sen kuitenkin kun muuten ylimmän kerroksen huoneista tulisi niin korkeat. Ja vintilehän voi sitten säilöä vaikka joulukoristeet! ;-)

Mieheni keksi tänään mistä katto tehdään. Laitetaan kattolevyn pintaan ohuelti pikasiloitetta ja siihen sitten vedetään kattokuvio. Katto maalataan siloitteen kuivuttua mustaksi. Pitäisi hommata vielä kattolistat ja tehdä savupiippu sekä räystäskourut. Eli hommaa riittää! =)

Sitten kun mieheni saa tehtyä oviaukot uusiin väliseiniin niin pääsen tapetoimaan koko talon uudestaan. Löysin uuden asuntomme kellarista laatikollisen tapetteja ja pääsen niillä alkuun. Tosin väreinä oli vain vaaleanvihreä, -keltainen ja -violetti. Jos jollakin on tarvetta tapetille niin mä voin kyllä antaa pois. Niitä löytyi meinaan useampia rullia joten niillä tapetoi useammankin nukketalon. Pitäisi vielä käydä rautakapasta kysymässä vanhoja tapettimallikirjoja niin saisin makuuhuoneeseen jonkun kivan tapetin. Sitten pitäisi tehdä jalkalistat ja sitten sisätyöt olisikin valmiit. Sellaisia projekteja mulla olisi nyt työn alla joten kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan!