755310.jpg
Tein eilen iltapalaksi kinkku-jauhelihapizzaa. Kerrankin onnistuin saamaan pohjasta paksun kun kerran mies sanoi pizzaa syödessä että mutsi kun tekee pizzaa niin siinä on aina paksu pohja! =) Mutta kuulemma mun pizza on silti parempaa! ;-) Täytteeksi laitoin ruualta tähteeksi jääneen jauhelihakastikkeen ja pussillisen kinkkusuikaleita, tomaattia sekä pussillisen juustoraastetta. Oli kyllä mehevää ja koko pizza meni hujauksessa niin en ehtnyt saamaan siitä kunnon kuvia.

755311.jpg

Pizzapohja: (pellillinen)
4dl vettä
4 rkl öljyä
1 tl suolaa
5 dl jauhoja
½ pussia kuivahiivaa

Täyte esimerkki:
Ketsuppia
Jauhelihakastiketta
Kinkkusuikaleita
Ananasta
Tomaattia
Juustoraastetta

Lämmitä vesi reilusti lämpimäksi ja lisää joukkoon suola, öljy ja jauhot joihin kuivahiiva on sekoitettu. Vaivaa tasainen taikina ja anna kohota vähän aikaa. Kauli leivinpaperin päällä levyksi ja anna kohota vielä vähän aikaa. Laita päälle ketsuppia, täytteet, ananakset,tomaatit ja vielä lopuksi juustoraastetta maun mukaan. Paista 200 asteisessa uunissa kunnes juusto on saanut hieman väriä.