2011228.jpg
Tein keskiviikkona miehen synttäritarjouluihin jauhelihapasteijoita. Pohja on torttutaikinalevyjä jotka leikkasin kahtia, laitoin täytteen ja taitoin kolmioiksi. Kiitos täyteideasta kuuluu eräälle Ladylle, jonka luona söin vastaavia pasteijoita jokunen aika sitten! =)

Jauhelihapasteijat: n. 24kpl
400g jauhelihaa
140g pekonikuutioita
1 sipuli
2 dl keitettyä riisiä
mausteita maun mukaan
juustoraastetta pasteijoiden pinnalle
1 paketti torttutaikinalevyjä

Sulata torttutaikina levyt ja leikkaa ne kahtia. Ruskista sipuli, jauheliha ja pekoni pannulla ja mausta. Lisää joukkoon keitetty riisi ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jaa täytettä jokaisen taikinapalan keskelle ja taita kolmioiksi. Painele reunat haarukalla tiivisti kiinni. Voitele ja ripottele juustoraastetta pasteijoiden pinnalle.  Paista 175 asteisessa uunissa n. 10-15 min